Materialen & Hoogwerkers

Heeft u werkzaamheden op moeilijk bereikbare plekken? Bij Glazenwassersbedrijf Vrolijk uit Dordrecht kunt u een betrouwbare multi-inzetbare hoogwerkers huren inclusief ervaren glazenwassers.

Verhuur op locatie

Verhuur op locatie

Naast onze betrouwbare service bieden we u verhuur op locatie aan. Dit houdt in dat we de hoogwerker bij u op locatie leveren. Hierdoor verliest u geen tijd en kunt u zich bezig houden met wat voor u telt.

Heeft u moeilijk bereikbare plekken die gereinigd moeten worden op hoogte? Dan kunnen wij u eventueel helpen met een van onze gespecialiseerde glazenwassers en de DINO-hoogwerker. Ook bedrijven kunnen terecht voor het huren van een van onze hoogwerkers.

Bij Glazenwassersbedrijf Vrolijk werken we uitsluitend met gedegen en professionele materialen. Doordat we over onze eigen machines en apparaten beschikken, kunnen wij altijd de beste kwaliteit en efficiëntie waarborgen.

dino hoogwerker

De Dino Hoogwerker

We zijn in het bezit van verschillende hoogwerkers, voor iedere opdracht zoeken wij naar passend materiaal. Voor hoog en moeilijk bereikbare plekken hebben wij bijvoorbeeld de DINO 280RXT. Deze uitschuifbare machine is voorzien van alle gemakken, goed beveiligd en kan ingezet worden voor hoogtes tot en met 28 meter, met een zijuitval van 16 meter. Met de opleg trekker is de hoogwerker ook goed te vervoeren.

  • Ervaren glazenwassers
  • Veilig op hoogte werken
  • Gemakkelijk te vervoeren
auto hoogwerker

De auto Hoogwerker

Naast de grote hoogwerker beschikt glazenwassersbedrijf Vrolijk ook over een autohoogwerker type CMC PLA 210. Door zijn unieke eigenschappen en de kwalitatieve normen waarover deze autohoogwerker beschikt is het de meest populaire mobiele hoogwerkers in zijn klasse. De autohoogwerker is inzetbaar tot 21 meter werkhoogte en ideaal voor professionele glazenwassers.

  • Meest populaire mobiele hoogwerker
  • Veilig en stabiel op hoogte werken
  • Tot 21 meter werkhoogte

Materialen & Hoogwerkers: Meer info hierover?

Materialen & Hoogwerkers: Meer info hierover?

Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden

referenties

Wat onze klanten zeggen

leo pap review

“Ziet er weer uit als nieuw!”

Leo Pap
078media

“Afgelopen maand Glazenwassersbedrijf Vrolijk ingehuurd voor het reinigen van de bedrijfspandgevel. Voor speciale reinigingen en moeilijk bereikbare plekken zijn jullie ideaal.

Persoonlijk contact, vriendelijk personeel en enorm goed werk! Volgende keer zeker weer Ronald.”

“We weten wat we aan elkaar hebben”

Martin Groeneweg
Schoonmaakbedrijf Groeneweg

“Wij als schoonmaakbedrijf groeneweg zijn een samenwerking aangegaan met Ronald voor de glasbewassing. Deze samenwerking verloopt uitstekend. Wij als bedrijf hebben er nauwelijks nog omkijken naar door duidelijke communicatie en het vakmanschap die Ronald en zijn jongens meebrengen.”