Glazenwassersbedrijf Vrolijk | Gespecialiseerde Reinigingen en Schoonmaakdiensten in Dordrecht

Materialen & Hoogwerkers

Heeft u werkzaamheden op moeilijk bereikbare plekken? Bij Glazenwassersbedrijf Vrolijk uit Dordrecht kunt u een betrouwbare multi-inzetbare hoogwerker huren inclusief ervaren glazenwassers.

Verhuur op locatie

Naast onze betrouwbare service bieden we u verhuur op locatie aan. Dit houdt in dat we de hoogwerker bij u op locatie leveren. Hierdoor verliest u geen tijd en kunt u zich bezig houden met wat voor u telt. 

Heeft u moeilijk bereikbare plekken die gereinigd moeten worden op hoogte? Dan kunnen wij u eventueel helpen met een van onze gespecialiseerde glazenwassers en de DINO-hoogwerker. Ook bedrijven kunnen terecht voor het huren van een van onze hoogwerkers.

Bij Glazenwassersbedrijf Vrolijk werken we uitsluitend met gedegen en professionele materialen. Doordat we over onze eigen machines en apparaten beschikken, kunnen wij altijd de beste kwaliteit en efficiëntie waarborgen. 

Vrolijk Dino hoogwerker

vrolijk machines

De Dino Hoogwerker

We zijn in het bezit van verschillende hoogwerkers, voor iedere opdracht zoeken wij naar passend materiaal. Voor hoog en moeilijk bereikbare plekken hebben wij bijvoorbeeld de DINO 280RXT. Deze uitschuifbare machine is voorzien van alle gemakken, goed beveiligd en kan ingezet worden voor hoogtes tot en met 28 meter, met een zijuitval van 16 meter. Met de opleg trekker is de hoogwerker ook goed te vervoeren.

De Autohoogwerker

Naast de grote hoogwerker beschikt glazenwassersbedrijf Vrolijk ook over een autohoogwerker type CMC PLA 210. Door zijn unieke eigenschappen en de kwalitatieve normen waarover deze autohoogwerker beschikt is het de meest populaire mobiele hoogwerkers in zijn klasse. De autohoogwerker is inzetbaar tot 21 meter werkhoogte en ideaal voor professionele glazenwassers.  

Meer informatie over onze hoogwerkers?

Op onze servicepagina geven we u graag meer informatie over de mogelijkheden van glasbewassing