Glazenwassersbedrijf Vrolijk | Gespecialiseerde Reinigingen en Schoonmaakdiensten in Dordrecht

Algemeen onderhoud (VvE)

Als (mede) eigenaar bent u verantwoordelijk voor het onderhoud van uw pand. Dit geldt ook voor leden van een vereniging van eigenaren die vastgoed beheren. Glazenwassersbedrijf Vrolijk helpt u bij het schoonmaakonderhoud zodat uw vastgoed zoals algemene ruimtes in gebouwen, galerijen of portieken schoon en fris blijven.

Wij verzorgen voor verschillende vereniging van eigenaren het schoonmaakonderhoud in Dordrecht en omstreken. Wij zijn dé meedenkende partner op het gebied van VvE onderhoud en niets is ons te klein of te groot. Ieder vastgoed dient op zijn manier behandeld te worden. Veel bezochte ruimtes zoals de ingang van uw gebouw dient bijvoorbeeld vaker gereinigd te worden dan andere plekken in en rondom uw pand.

Glazenwassersbedrijf Vrolijk

Heeft u of uw vereniging van eigenaren interesse in de schoonmaakdiensten van ons? Wij hebben meerdere projecten lopen voor vereniging van eigenaren en weten hoe het werkt. Voor alle schoonmaakwerkzaamheden kunt u bij ons terecht, wij zorgen ervoor dat uw vastgoed de juiste uitstraling heeft en dat het op een juiste manier wordt onderhouden.

Vastgoed beheerders

Voor vastgoedbeheerders kunnen we verschillende diensten leveren voor zowel kleine als grote opdrachten. Onze specialisten zorgen dat uw vastgoed er weer goed uitziet. We staan voor u klaar!

Woningstichting

Glasbewassing voor woningstichtingen vraagt om een goede planning en expertise. We bieden hiervoor totaaloplossingen waarmee u bent verzekerd van het beste resultaat. Neem contact op voor de mogelijkheden. 

Meer informatie over VVE onderhoud

Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden

Klantrecentie