Gevelreiniging van woningen en/of bedrijfspanden

Gevelreiniging van woningen en/of bedrijfspanden

Een schone, goed onderhouden gevel straalt professionaliteit en betrouwbaarheid uit. Ons bedrijf biedt exclusieve, hoogwaardige gevelreinigingsdiensten

Het verwijderen van aanslag of vuil van de gevel van uw bedrijfspand noemen we gevelreiniging. Glazenwassersbedrijf Vrolijk heeft meerdere technieken met bijhorende materialen en machines om uw gevel weer te doen schijnen. Niet alleen de uitstraling van uw bedrijfspand verbeterd, ook de levensduur van het gebouw zal hoger op lopen door het regelmatig onderhouden van uw gevel. U voorkomt hiermee achterstallig onderhoud met als gevolg schades aan buiten- en binnenkant van uw pand. Denk hierbij aan vochtige muren en natte plekken. Dit is absoluut niet wat u wilt, dus ons advies is om met enige regelmaat uw gevels te onderhouden.

Voordelen van gevelreiniging:

  • Mooie uitstraling van uw pand

  • Langere levensduur van uw vastgoed en voorkomen van schades
  • Waarde verhogend bij verkoop door uitstekende staat

Onze Aanpak

Werkwijze

Glazenwassersbedrijf Vrolijk zorgt voor een passende reiniging die het beste is voor de betreffende gevel. Zo wordt er bij een vuile gevel door mos of aangegroeide planten gebruik gemaakt van stoomreiniging. Met hoge temperaturen worden vuile plekken en oneffenheden verwijderd.

  • Betrouwbare partner
  • Professioneel team
  • Eigen materiaal

Chemisch reinigen

Chemisch reinigen van de gevel is een agressieve manier van het reinigen van uw gevel. Wanneer de aanslag te lang op de gevel zit en is ingetrokken, er sprake is hardnekkig vuil of bijvoorbeeld schade door graffiti wordt hier gebruik van gemaakt.

Impregneren

Impregneren is het beschermen van de gevel tegen invloeden van buitenaf door middel van een speciaal impregneermiddel. In sommige gevallen is dit aan te raden zodat de gevel waterafstotend wordt. Wij adviseren u graag welke reiniging het best passend is voor uw gevel en uw wensen!

Gevelreiniging in Dordrecht: De Onmisbare Partner voor Uw Bedrijf: Meer info hierover?

Gevelreiniging in Dordrecht: De Onmisbare Partner voor Uw Bedrijf: Meer info hierover?

Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden

waarom kiezen voor ons?

waarom kiezen voor ons?

Bij Vrolijk zijn we gespecialiseerd in het reinigen van gevels voor allerlei soorten bedrijfspanden. We zijn gevestigd in Dordrecht en zijn dé specialist in de Drechtsteden. Wij hebben de juiste expertise en beschikken over eigen machines en materialen om uw gevelreiniging van begin tot eind kwalitatief uit te voeren.

Onze kernwaarden zijn:

  • Persoonlijk contact
  • Transparantie in alles wat we doen
  • Kwaliteit boven kwantiteit

Heeft u een vraag?

Bent u klaar om de uitstraling van uw bedrijfspand te verbeteren? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en een op maat gemaakte gevelreinigingsoplossing te bieden die perfect aansluit bij de behoeften van uw bedrijf.

referenties

Wat onze klanten zeggen

leo pap review

“Ziet er weer uit als nieuw!”

Leo Pap
078media

“Afgelopen maand Glazenwassersbedrijf Vrolijk ingehuurd voor het reinigen van de bedrijfspandgevel. Voor speciale reinigingen en moeilijk bereikbare plekken zijn jullie ideaal.

Persoonlijk contact, vriendelijk personeel en enorm goed werk! Volgende keer zeker weer Ronald.”

“We weten wat we aan elkaar hebben”

Martin Groeneweg
Schoonmaakbedrijf Groeneweg

“Wij als schoonmaakbedrijf groeneweg zijn een samenwerking aangegaan met Ronald voor de glasbewassing. Deze samenwerking verloopt uitstekend. Wij als bedrijf hebben er nauwelijks nog omkijken naar door duidelijke communicatie en het vakmanschap die Ronald en zijn jongens meebrengen.”