Gespecialiseerde reinigingen

Gespecialiseerde reinigingen

Naast de reguliere onderhoudsdiensten en glasbewassing bent u bij Glazenwassersbedrijf Vrolijk ook aan het juiste adres voor gespecialiseerde reinigingen. Voor het behouden van een goede kwaliteit en waarde op lange termijn is in sommige gevallen een specialistische reiniging noodzakelijk. Denk bijvoorbeeld aan het reinigen van moeilijk bereikbare plekken en industriële reinigingen zoals in fabrieken.

Glazenwassersbedrijf Vrolijk beschikt over de juiste kennis en middelen om gespecialiseerde reinigingen uit te kunnen voeren. Denk bijvoorbeeld aan het reinigingen van opslagtanks, ruimtes en leidingen, reinigingswerkzaamheden tijdens een fabriekstop of het onderhouden van bepaalde industriële machines. Met de ervaring en gecertificeerd personeel is Glazenwassersbedrijf Vrolijk die ideale partner voor gespecialiseerde reinigingen.

Voordelen van gespecialiseerde reinigingen:

 • Reinigingen en onderhoud van opslagtanks
 • Reinigingswerkzaamheden tijdens fabriekstop
 • Onderhouden van industriële machines

Dé specialist in Dordrecht en omgeving

Dé specialist in Dordrecht en omgeving

Heeft u behoefte aan een vaste partner op het gebied van gespecialiseerde reinigingen met duidelijke communicatie een persoonlijk contact? Met ruim 7 jaar ervaring in gespecialiseerde reinigingen in Dordrecht en omgeving bent u bij Glazenwassersbedrijf Vrolijk aan het juiste adres. Wij zijn hét allround schoonmaakbedrijf voor het reinigen en onderhouden van uw fabrieksruimtes, silo’s, opslagtanks en overige industriële machines. Door gebruik te maken van nieuwe reinigingsmethodes en een gestructureerde werkwijze kunnen wij u volledig ontzorgen en houdt u tijd over voor wat telt.

We zijn trots op ons werk en laten u graag meer zien over onze gedane werkzaamheden. Klik op ons werk en ervaar hoe wij ook voor u het beste resultaat kunnen leveren.

Onze kernwaarden zijn:

 • Persoonlijk contact
 • Transparantie in alles wat we doen
 • Kwaliteit boven kwantiteit

Gespecialiseerde Reinigingen: Meer info hierover?

Gespecialiseerde Reinigingen: Meer info hierover?

Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden

Wat wij kunnen

 • Reinigingen en onderhoud van opslagtanks

 • Reinigingswerkzaamheden in fabriekstops

 • Onderhouden van industriële machines

Waar wij voor staan

 • Gespecialiseerd & vast aanspreekpunt

 • Allround reinigingsdiensten met ervaring

 • De nieuwste reinigingsmethodes

Heeft u een vraag?

Neem gerust contact met ons op en stel uw vraag. We zijn bereikbaar op onderstaand telefoonnummer.

referenties

Wat onze klanten zeggen

leo pap review

“Ziet er weer uit als nieuw!”

Leo Pap
078media

“Afgelopen maand Glazenwassersbedrijf Vrolijk ingehuurd voor het reinigen van de bedrijfspandgevel. Voor speciale reinigingen en moeilijk bereikbare plekken zijn jullie ideaal.

Persoonlijk contact, vriendelijk personeel en enorm goed werk! Volgende keer zeker weer Ronald.”

“We weten wat we aan elkaar hebben”

Martin Groeneweg
Schoonmaakbedrijf Groeneweg

“Wij als schoonmaakbedrijf groeneweg zijn een samenwerking aangegaan met Ronald voor de glasbewassing. Deze samenwerking verloopt uitstekend. Wij als bedrijf hebben er nauwelijks nog omkijken naar door duidelijke communicatie en het vakmanschap die Ronald en zijn jongens meebrengen.”