over ons

Ervaren glazenwassers & gespecialiseerde reinigers

Ervaren glazenwassers & gespecialiseerde reinigers

Glazenwassersbedrijf Vrolijk is sinds de start in 2012 uitgegroeid tot een begrip op het gebied van glasbewassing en allround reinigingen in Dordrecht en omstreken. Zoals onze naam al doet vermoeden zijn we in 2012 begonnen met het bewassen van ramen. Maar naar mate de tijd vorderde zijn we uitgegroeid tot een allround schoonmaakbedrijf in de Drechtsteden. Naast glasbewassingsprojecten is Glazenwassersbedrijf Vrolijk ook inzetbaar voor gevelreiniging, vloeronderhoud, gespecialiseerde reinigingen en algemeen onderhoud (VVE).

vrolijk wagenpark
Auto hoogwerker

Meer dan glazenwassers!

Meer dan glazenwassers!

  • Professionele vakmensen met ervaring
  • Goede communicatie met duidelijke afspraken
  • Persoonlijk contact en vriendelijk personeel
  • Meedenkend en oplossingsgericht

Werkgebied

Ons werkgebied start in Dordrecht, zo verzorgen wij voor veel bedrijven in de omgeving het onderhoud op gebied van glasbewassing, periodieke gevelreinigingen en specifieke reinigingen zoals (kantoor) vloeren en loodsen. Daarnaast bieden we allround schoonmaakdiensten aan in de hele regio. Denk hierbij aan reinigingswerkzaamheden in Papendrecht, Sliedrecht, Zwijndrecht of Barendrecht, maar wijken wij ook uit naar Ridderkerk, Alblasserdam, Gorinchem en de Hoekse Waard. Daarnaast werken wij ook voor verschillende partijen in Noord-Brabant, zo hebben we meerdere glasbewassingsprojecten uitgevoerd in Moerdijk, Zevenbergen, Etten-Leur en Breda. Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op!

0
Gedane Projecten
0
Klant Referenties
0
Professionals In Dienst
0
Hoogwerkers & Machines

Onze missie

Het is onze missie om alle klanten te voorzien van de de beste service. Dat willen we doen door altijd transparant te zijn en een klantgerichte oplossing te bieden.

“Het is dat de naam glazenwassersbedrijf bekend is binnen mijn netwerk, maar eigenlijk is ons bedrijf meer dan alleen glasbewassing. We zijn een allround reinigingsbedrijf met specifieke expertises”

Ons team staat voor u klaar

We zijn uitgegroeid tot een multi-inzetbaar team. Persoonlijk contact en écht meedenken staan bij ons hoog in het vaandel.

Op dit moment bestaat het team van Glazenwassersbedrijf Vrolijk uit 9 professionals, waarvan de meeste meer dan vijf jaar werkervaring hebben binnen het bedrijf. Alle werknemers zijn opgeleid in het bedrijf en zijn tussen de 20 en 35 jaar oud, waardoor iedereen goed op elkaar is ingewerkt en wij u het beste resultaat kunnen bieden.

We bieden een volledige lijn van diensten aan voor alle glasbewassing en reinigingswerkzaamheden. Ons team is gespecialiseerd in het zakelijk segment, maar ook voor particulieren.

onze diensten

Hét Allround reinigingsbedrijf in Dordrecht

Glasbewassing

U kunt Glazenwassersbedrijf Vrolijk inzetten voor al uw glasbewassing. Onze gecertificeerde glazenwassers gaan professioneel te werk, zowel binnen als buiten. Glazenwassen op hoogte of moeilijk bereikbare plekken? Onze glazenwassers staan graag voor u klaar!

Gevelreiniging

Uw gevel is het visitekaartje van uw bedrijf en een gereinigde gevel geeft een verzorgde en nette uitstraling naar uw relaties. Met onze hoogwerkers, diverse reinigingsmaterialen en gemotiveerde medewerkers zijn wij uw aanspreekpunt.

Vloeronderhoud

Een vuile vloer of last van vlekken in uw tapijt? Naast glasbewassing en gevelreiniging zijn wij gespecialiseerd in het onderhouden en beschermen van alle soorten vloeren zoals linoleum of het reinigen van uw tapijt. Met onze expertise zorgen wij voor een schone vloer.

Algemeen Onderhoud

We hebben meerdere projecten lopen voor relaties en vereniging van eigenaren op het gebied van schoonmaakonderhoud. Voor alle schoonmaak werkzaamheden kunt u bij ons terecht, wij zorgen ervoor dat uw vastgoed de juiste uitstraling heeft.

Interesse in een van onze diensten?

Glazenwassersbedrijf Vrolijk: Meer dan alleen glasbewassing!

Glazenwassersbedrijf Vrolijk: Meer dan alleen glasbewassing!

onze relaties

Bedrijven waarvoor wij werken

Groeneweg Diensten