Vloeronderhoud

Vloeronderhoud

Glazenwassersbedrijf Vrolijk heeft veel kennis op het gebied van vloeronderhoud en beschikt over de juiste middelen om uw vloer in topconditie te behouden. Voor vrijwel alle soorten vloeren kunt u bij ons terecht.  Zo kunnen wij uw tegelvloer opknappen, de harde vloer in het magazijn onderhouden of het tapijt in het kantoor met regelmaat reinigen. Of de vloer nu van kunststof, beton of natuursteen is, Glazenwassersbedrijf Vrolijk reinigt, hersteld en laat uw vloer weer stralen.

Voor het reinigen en onderhouden van vloeren is kennis en ervaring in combinatie met de juiste schoonmaakmiddelen en machines nodig. Wanneer de vloer niet met regelmaat wordt gereinigd zal deze sneller slijten en eerder aan vervanging toe zijn. Dit wilt u natuurlijk voorkomen. Door de speciale technieken en goede schoonmaakmiddelen van Glazenwassersbedrijf Vrolijk kunt u langer genieten van uw vloeren.

Vloeronderhoud: Meer info hierover?

Vloeronderhoud: Meer info hierover?

Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden

Waarom Glazenwassersbedrijf Vrolijk voor schone vloeren?

  • Vakkennis en expertise

  • Ervaren reinigingsspecialisten

  • Betrouwbaar vakwerk

  • Nieuwste technieken

  • Direct en persoonlijk contact

Onze services op gebied van vloeronderhoud

  • Kantoorvloer

  • Industriële vloeren

  • Tapijt reinigen

  • Natuurstenen vloeren

De meeste bedrijven zijn voorzien van een dagelijkse schoonmaak service. Voor de dagelijkse schoonmaak van uw kantoor bent u hoogstwaarschijnlijk al voorzien. Maar naast het stofzuigen en dweilen van de vloeren is het goed reinigen en onderhouden erg belangrijk voor het behouden van mooie vloeren op kantoor. De vakmensen van Glazenwassersbedrijf Vrolijk zorgen ervoor dat uw vloer weer in nieuwstaat verkeerd. Met speciale reinigingen en verschillende onderhoudsmethodes zorgen wij voor een goede toplaag op de vloer waardoor uw vloer langer mee gaat en weer schoon en representatief is. Of dit nu een tapijt is wat gereinigd dient te worden, tegelwerk wat vuil is of het gaat om een marmeren vloer, geen enkele vloer is voor ons te vuil!

Vloeren in de industrie dienen vaak nog schoner te zijn dan de vloeren in het kantoor. Glazenwassersbedrijf Vrolijk begrijpt dit en denkt graag met u mee.

Glazenwassersbedrijf Vrolijk reinigt alle soorten tapijten bij zowel particulieren als bedrijven. We gebruiken diverse methoden om uw tapijt op de beste manier te voorzien. We brengen een nieuwe impregnering aan waardoor het tapijt beter schoon te houden is. We maken gebruik van de volgende methoden:

Voor het reinigen van natuursteen vloeren kan het professioneel uitbesteden een uitkomst zijn. Door uw vloer professioneel te laten reinigen bent u verzekerd van een goed resultaat waarmee u een langere tijd vooruit kan. Bij Vrolijk hebben we de juiste behandelwijze waarmee we uw natuursteen kunnen renoveren, de cementsluier verwijderen of kunnen impregneren. Voor professionele reinigingen van uw natuursteen binnen en buiten bent u bij Glazenwassersbedrijf Vrolijk uit Dordrecht aan het juiste adres.

referenties

Wat onze klanten zeggen

leo pap review

“Ziet er weer uit als nieuw!”

Leo Pap
078media

“Afgelopen maand Glazenwassersbedrijf Vrolijk ingehuurd voor het reinigen van de bedrijfspandgevel. Voor speciale reinigingen en moeilijk bereikbare plekken zijn jullie ideaal.

Persoonlijk contact, vriendelijk personeel en enorm goed werk! Volgende keer zeker weer Ronald.”

“We weten wat we aan elkaar hebben”

Martin Groeneweg
Schoonmaakbedrijf Groeneweg

“Wij als schoonmaakbedrijf groeneweg zijn een samenwerking aangegaan met Ronald voor de glasbewassing. Deze samenwerking verloopt uitstekend. Wij als bedrijf hebben er nauwelijks nog omkijken naar door duidelijke communicatie en het vakmanschap die Ronald en zijn jongens meebrengen.”