Glazenwassersbedrijf Vrolijk | Gespecialiseerde Reinigingen en Schoonmaakdiensten in Dordrecht

Onze diensten

Veel meer dan alleen glasbewassing!

Glasbewassing

Glasbewassing

U kunt Glazenwassersbedrijf Vrolijk inzetten voor al uw glasbewassing. Onze gecertificeerde glazenwassers gaan professioneel te werk, zowel binnen als buiten. Glazenwassen op hoogte of moeilijk bereikbare plekken? Onze glazenwassers staan graag voor u klaar!

Gevelreiniging

Gevelreiniging

Uw gevel is het visitekaartje van uw bedrijf, een gereinigde gevel geeft een verzorgde en nette uitstraling naar uw relaties. Met onze hoogwerkers, diverse reinigingsmaterialen en gemotiveerde wassers is Glazenwassersbedrijf Vrolijk uw partner voor het reinigen van uw gevels.

Vloeronderhoud

Vloeronderhoud

Een vuile vloer of last van vlekken in uw tapijt? Naast glasbewassing en gevelreiniging zijn wij gespecialiseerd in het onderhouden en beschermen van alle soorten vloeren zoals linoleum of het reinigen van uw tapijt. Met onze expertise en materialen zorgen wij voor een schone en representatieve vloer.

Gespecialiseerde reinigingen

Gespecialiseerde reinigingen

Bij gespecialiseerde reinigingen kunt u denken aan moeilijk bereikbare plekken of industriële ruimtes in fabrieken.   Optimale kwaliteit en zicht op de lange termijn staan bij ons bovenaan. 

Algemeen onderhoud (VvE)

Algemeen onderhoud (VvE)

Als eigenaar bent u verantwoordelijk voor het onderhoud van uw pand. Dit geldt ook voor leden van een VvE. Wij helpen u bij het onderhoud zodat uw vastgoed schoon blijft.

Materialen & Hoogwerkers

Materialen & Hoogwerkers

Bij Glazenwassersbedrijf Vrolijk werken we uitsluitend met gedegen en professionele materialen. Doordat we over onze eigen machines en apparaten beschikken, kunnen wij altijd de beste kwaliteit en efficiëntie waarborgen.