Dakgoten en houtwerk reinigen

Dakgoten en houtwerk reinigen

Waterschade door een verstopte dakgoot voorkomen? Neem dan contact op met glazenwassersbedrijf Vrolijk en wij zorgen voor een schone dakgoot.

Goten raken vaak verstopt door bladeren uit omringende bomen. Als u de dakgoot niet jaarlijks reinigt kan het voorkomen dat bij een flinke regenbui uw dakafvoer het niet aankan. Het gevolg is een overstroomde goot die de kans op waterschade aan uw woning aanzienlijk verhoogd.

Dakgoten reinigen
Dakgoten reinigen
Dakgoten reinigen
Houtwerk reinigen

Bij Vrolijk werken we uitsluitend met gedegen en professionele materialen. Doordat we over onze eigen machines en apparaten beschikken, kunnen wij altijd de beste kwaliteit en efficiëntie waarborgen.

Houtwerk schoonmaken

Houtwerk schoonmaken

Het houtwerk van uw huis dat bijvoorbeeld wit geschilderd is zoals uw dakkapel, dakranden, breiborden of omlijsting van de ramen vervuild in de loop van de tijd. Het oogt soms zelfs dat de verf loslaat. Alhoewel dit in 80% van de gevallen niet zo is. Het schilderwerk is nog in goede staat en wij zorgen er met onze materialen voor dat het netjes wordt gereinigd. Hierdoor gaat het schilderwerk langer mee en uw woning ziet er het gehele jaar prachtig uit. Ons advies is om jaarlijks uw houtwerk en dakgoten te laten reinigen.

  • Betrouwbare partner
  • Professioneel team
  • Eigen materiaal
houtwerk schoonmaken
Houtwerk schoonmaken

Heeft u een vraag?

Neem gerust contact met ons op en stel uw vraag. We zijn bereikbaar op onderstaand telefoonnummer.

Bel nu 078 – 200 10 72

referenties

Wat onze klanten zeggen

leo pap review

“Ziet er weer uit als nieuw!”

Leo Pap
078media

“Afgelopen maand Glazenwassersbedrijf Vrolijk ingehuurd voor het reinigen van de bedrijfspandgevel. Voor speciale reinigingen en moeilijk bereikbare plekken zijn jullie ideaal.

Persoonlijk contact, vriendelijk personeel en enorm goed werk! Volgende keer zeker weer Ronald.”

“We weten wat we aan elkaar hebben”

Martin Groeneweg
Schoonmaakbedrijf Groeneweg

“Wij als schoonmaakbedrijf groeneweg zijn een samenwerking aangegaan met Ronald voor de glasbewassing. Deze samenwerking verloopt uitstekend. Wij als bedrijf hebben er nauwelijks nog omkijken naar door duidelijke communicatie en het vakmanschap die Ronald en zijn jongens meebrengen.”