Glazenwassersbedrijf Vrolijk | Gespecialiseerde Reinigingen en Schoonmaakdiensten in Dordrecht

Dakgoten en houtwerk reinigen

Waterschade door een verstopte dakgoot voorkomen? Neem dan contact op met glazenwassersbedrijf Vrolijk en wij zorgen voor een schone dakgoot.

Goten raken vaak verstopt door bladeren uit omringende bomen. Als u de dakgoot niet jaarlijks reinigt kan het voorkomen dat bij een flinke regenbui uw dakafvoer het niet aankan. Het gevolg is een overstroomde goot die de kans op waterschade aan uw woning aanzienlijk verhoogd. 

Bij Vrolijk werken we uitsluitend met gedegen en professionele materialen. Doordat we over onze eigen machines en apparaten beschikken, kunnen wij altijd de beste kwaliteit en efficiëntie waarborgen. 

Houtwerk schoonmaken

Het houtwerk van uw huis dat bijvoorbeeld wit geschilderd is zoals uw dakkapel, dakranden, breiborden of omlijsting van de ramen vervuild in de loop van de tijd. Het oogt soms zelfs dat de verf loslaat. Alhoewel dit in 80% van de gevallen niet zo is. Het schilderwerk is nog in goede staat en wij zorgen er met onze materialen voor dat het netjes wordt gereinigd. Hierdoor gaat het schilderwerk langer mee en uw woning ziet er het gehele jaar prachtig uit. Ons advies is om jaarlijks uw houtwerk en dakgoten te laten reinigen.

pregneren bijgesneden