Glazenwassersbedrijf Vrolijk | Gespecialiseerde Reinigingen en Schoonmaakdiensten in Dordrecht

Gevelreiniging

Bij ons bent u aan het juiste adres voor uw gevelreinigingswerkzaamheden. We begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om schone gevels op uw (bedrijfs)pand te hebben. Naast een goede uitstraling van uw bedrijfspand zorgt gevelreiniging er ook voor dat uw pand goed onderhouden blijft en voorkomt u eventuele schades als gevolg van achterstallig onderhoud.

Het verwijderen van aanslag of vuil van de gevel van uw bedrijfspand of woning noemen we gevelreiniging. Glazenwassersbedrijf Vrolijk heeft meerdere technieken met bijhorende materialen en machines om uw gevel weer te doen schijnen. Niet alleen de uitstraling van uw bedrijfspand of woning verbeterd, ook de levensduur van het gebouw zal hoger op lopen door het regelmatig onderhouden van uw gevel. U voorkomt hiermee achterstallig onderhoud met als gevolg schades aan buiten- en binnenkant van uw pand. Denk hierbij aan vochtige muren en natte plekken. Dit is absoluut niet wat u wilt, dus ons advies is om met enige regelmaat uw gevels te onderhouden. 

Werkwijze

Glazenwassersbedrijf Vrolijk zorgt voor een passende reiniging die het beste is voor de betreffende gevel. Zo wordt er bij een vuile gevel door mos of aangegroeide planten gebruik gemaakt van stoomreiniging. Met hoge temperaturen van rond de 100 graden worden vuile plekken en oneffenheden verwijderd. 

Chemisch reinigen

Chemisch reinigen van de gevel is een agressieve manier van het reinigen van uw gevel. Wanneer de aanslag te lang op de gevel zit en is ingetrokken, er sprake is hardnekkig vuil of bijvoorbeeld schade door graffiti wordt hier gebruik van gemaakt. 

Impregneren

Impregneren is het beschermen van de gevel tegen invloeden van buitenaf door middel van een speciaal impregneermiddel. In sommige gevallen is dit aan te raden zodat de gevel waterafstotend wordt. Wij adviseren u graag welke reiniging het best passend is voor uw gevel en uw wensen!

Dé specialist in Dordrecht en omgeving

Bij Vrolijk zijn we gespecialiseerd in het reinigen van gevels voor allerlei soorten (bedrijfs) panden. We zijn gevestigd in Dordrecht en zijn dé specialist in de Drechtsteden. Wij hebben de juiste expertise en beschikken over eigen machines en materialen om uw gevelreiniging van begin tot eind kwalitatief uit te voeren.  

Klant referentie

Emergency Plumbing?

We offer a full line of services for all your plumbing and drain cleaning needs.

Call Now +123 456 789