Glazenwassersbedrijf Vrolijk | Gespecialiseerde Reinigingen en Schoonmaakdiensten in Dordrecht

Gespecialiseerde reinigingen

Naast de reguliere onderhoudsdiensten en glasbewassing bent u bij Glazenwassersbedrijf Vrolijk ook aan het juiste adres voor gespecialiseerde reinigingen. Voor het behouden van een goede kwaliteit en waarde op lange termijn is in sommige gevallen een specialistische reiniging noodzakelijk. Denk bijvoorbeeld aan het reinigen van moeilijk bereikbare plekken en industriële reinigingen zoals in fabrieken. 

Glazenwassersbedrijf Vrolijk beschikt over de juiste kennis en middelen om gespecialiseerde reinigingen uit te kunnen voeren. Denk bijvoorbeeld aan het reinigingen van opslagtanks, ruimtes en leidingen, reinigingswerkzaamheden tijdens een fabriekstop of het onderhouden van bepaalde industriële machines. Met de ervaring en gecertificeerd personeel is Glazenwassersbedrijf Vrolijk die ideale partner voor gespecialiseerde reinigingen. 

Dé specialist in Dordrecht en omgeving

Heeft u behoefte aan een vaste partner op het gebied van gespecialiseerde reinigingen met duidelijke communicatie een persoonlijk contact? Met ruim 7 jaar ervaring in gespecialiseerde reinigingen in Dordrecht en omgeving bent u bij Glazenwassersbedrijf Vrolijk aan het juiste adres. Wij zijn hét allround schoonmaakbedrijf voor het reinigen en onderhouden van uw fabrieksruimtes, silo’s, opslagtanks en overige industriële machines. Door gebruik te maken van nieuwe reinigingsmethodes en een gestructureerde werkwijze kunnen wij u volledig ontzorgen en houdt u tijd over voor wat telt.

We zijn trots op ons werk en laten u graag meer zien over onze gedane werkzaamheden. Klik op ons werk en ervaar hoe wij ook voor u het beste resultaat kunnen leveren. 

Klantrecentie

Heeft u een vraag?

Neem gerust contact met ons op en stel uw vraag. We zijn bereikbaar op onderstaand telefoonnummer.

Bel nu 078 – 200 10 72

Heeft u een vraag?

Neem gerust contact met ons op en stel uw vraag. We zijn bereikbaar op onderstaand telefoonnummer.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.